De conventie

Over de conventie

Over de conventie van Achlum

Op zaterdag 28 mei keerde Achmea terug naar de wortels van haar bedrijf en organiseerde in het Friese dorpje Achlum de Conventie van Achlum. Onderwerp van gesprek: ‘De staat en de toekomst van Nederland’.

Op tal van manieren werden thema’s zoals gezondheid, pensioen, arbeidsparticipatie, veiligheid, mobiliteit en solidariteit aan de orde gesteld. Daartoe nodigde Achmea aansprekende, talentvolle, bekende en onbekende Nederlanders (politici, wetenschappers, ondernemers, kunstenaars, journalisten, et cetera) uit. Zij lieten hun mening horen en wakkerden de discussie aan. Ook oud-president van de Verenigde Staten Bill Clinton was van de partij.

De Conventie van Achlum, met zo'n tweeduizend bezoekers, werd een dag vol inspiratie, met verrassende ontmoetingen en scherpe debatten. Een dag om vragen te stellen en oplossingen te vinden. De conventie werd de hele dag live gestreamd via . Wie niet bij de conventie aanwezig was en ook de livestream niet kon zien, kan hier het videoverslag van de conventie bekijken.

Contact

Hebt u vragen over de Conventie van Achlum?
Mail uw vraag naar Achmea200jaar@achmea.nl

U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?