Nieuws

Conventie updates

Pascal Jalhay

Chefkok Pascal Jalhay op de Conventie

29.04.2011

Chefkok Pascal Jalhay kookte voor het fameuze restaurant Vermeer in twee jaar tijd twee Michelinsterren bij elkaar. Vervolgens verraste hij de culinaire wereld met zijn overstap naar Marfo Catering. Als executive chef en mede-eigenaar ging hij kant-en-klaarmaaltijden aan vliegtuigmaatschappijen en zorginstellingen ontwikkelen. Ineens moest Jalhay zich verdiepen in sudderlappen en stamppotten waaraan zijn nieuwe clientèle hechtte. Tijdens de Conventie neemt Pascal Jalhay u mee in een interactieve proefsetting over mogelijkheden in de ouderenzorg. Waar liggen de verantwoordelijkheden? Wat is betaalbaar? En natuurlijk: hoe zorgen we dat iedereen lekker te eten krijgt – net zoals de klanten van Jalhay.

Contact

Hebt u vragen over de Conventie van Achlum?
Mail uw vraag naar Achmea200jaar@achmea.nl

U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?